Lag/medlemmer

Produkter for lag/medlemmer?

Lag og medlemmer har tilgang til egne produkter, klær og utstyr på denne siden: http://butikk.folkehjelp.no/categories/lagmedlem-i-norsk-folkehjelp

Hvordan få lagspriser i nettbutikken?

Lag og medlemmer i Norsk Folkehjelp får bedre priser enn utsalgspris på alle produkter i nettbutikken. For å få riktig rabatt må du ha registrert deg som bruker, og samtidig sende en epost til salg@folkehjelp.no med ønske om å bli registrert som lag/medlem. De som registrerer seg med epostadresser som slutter på @folkehjelp.no eller @npaid.org vil bli registrert som lag/medlem automatisk.

NB! Dersom du skal registrere en bruker for laget ditt, skriver du inn lagsnavnet der hvor det står firma, f.eks. "Norsk Folkehjelp XXXXX".

Faktura eller kort?

Privatpersoner kan betale med kort eller velge faktura gjennom Klarna. Lag kan velge "Bedrift" i kassen og vil da få opp en ny side hvor man kan velge faktura.

Mangler vi noe?

Dersom du har forslag til produkter vi burde ta inn i sortimentet vårt så setter vi pris på at du kontakter oss på salg@folkehjelp.no eller på telefon 23 35 35 90. Vi har også noen produkter som ikke ligger i nettbutikken, men som det er liten etterspørsel etter. Ta gjerne kontakt og sjekk med oss om det du trenger er på lager.

Publikasjoner

Dere har også mulighet til å bestille ulike publikasjoner fra Norsk Folkehjelp. De fleste publikasjonene er gratis. Norsk Folkehjelp betaler for frakt på disse. Publikasjonene finner du på denne siden.