Ny nettside for dugnad

Norsk Folkehjelp Dugnad

Endelig har vi oppgradert dugnadsiden vår! 

For å gjøre det enklere både for dere og for oss, så har vi oppgradert dugnadsiden kraftig! Nå er det mulig å bestille produktene rett fra siden, og enten betale med kort eller be om faktura. Dere får også beregnet fraktkostnaden umiddelbart!

Hva er dugnad?

Norsk Folkehjelps dugnadskonsept er utviklet med tanke på flere ting. Vi har satt sammen noen ulike pakker som dekker de fleste situasjoner. Ved salg av disse sitter dere igjen med 50% av salgssummen! Våre førstehjelpspakker er den perfekte gaven til de du bryr deg om!

Enten dere er et idrettslag, en skoleklasse, et musikkorps eller en russebuss vil vårt konsept gi dere gode inntektsmuligheter uten noen risiko. Samtidig er dere med og støtter opp om det viktige arbeidet våre lokallag utfører.

Førstehjelpsutstyr er et fornuftig og nyttig produkt for de fleste av oss! Våre løsninger passer for de fleste situasjoner. Enten du har hytte, bil, båt eller er på farten det alltid lurt og ha med seg litt førstehjelpsutstyr. Mange har vel også litt mangelfullt utstyr hjemme!

Gode penger!

Det er et konsept som relativt lett finansierer russebussen, skoleturen eller reisen til en fotballcup! Med en fortjeneste på hele 50% er det gode penger å tjene.

Du finner Norsk Folkehjelp Dugnad her. Husk også å følge Norsk Folkehjelp Dugnad på Facebook!

Kommentarer