I dag er hjertestarterens dag!

 

I anledning hjertestarterens dag senker vi prisen på FRx hjertestarter med bæreveske fra kr 14900,- til kr 11000,-, samt 50% avslag på hjertestarterskap AIVIA 100 og AIVIA 200 med transformator (priser oppgitt eks. mva)*.Klikk her for å lese mer om FRx hjertestarter.

Årlig blir om lag 300 000 i Europa rammet av hjertestans. Dette er et betydelig helseproblem, og mange har et hjerte som er «for godt til å dø». Mange kunne vært reddet og vårt fokus i dag, på hjertestarterens dag, er opplysning og opplæring.

2/3 av dødsfall på arbeidsplassen skyldes plutselig hjertestans eller andre hjerte-karsykdommer (1/3 skyldes ulykker). Tidlig bruk av hjertestarter kan redde liv. I Norge rammes mange av plutselig hjertestans og årlig har vi 2500-3000 gjenopplivningsforsøk som følge av dette. 

Du kan ikke gjøre noe feil ved å utføre hjerte-lungeredning. Det eneste du kan gjøre feil er å ikke gjøre noe.

Behandling med halvautomatisk hjertestarter i løpet av de aller første minuttene etter en plutselig og uventet hjertestans vil dramatisk øke sjansen for å overleve.

Kun tre tiltak er vitenskapelig vist å ha virkning for å overleve hjertestans:

  1. Tidlig og god hjerte-lungeredning (spesielt godt utførte brystkompresjoner).
  2. Tidlig bruk av hjertestarter.
  3. God og målrettet sykehusbehandling etter at hjertet har startet.


Våre hjertestartere er brukervennlige. En klar og rolig stemme vil hjelpe deg med instruksjoner som er enkle å følge. Hjertestarterne analyserer hjerterytmen og det vil være umulig å gi sjokk til et hjerte som slår. Det er derfor helt trygt å bruke en hjertestarter og du kan ikke gjøre noe feil.

Alle våre hjertestartere har 8 års garanti.

Klikk her for å lese mer om våre hjertestartere.

Vi holder også hjertestarterkurs med fokus på hjerte-lungeredning og bruk av hjertestarter. Hjertestarterkurset er et aktivt kurs som tar sikte på å gi deltakerne praktisk kunnskap. Ta kontakt med oss eller besøk denne siden for mer informasjon om hjertestarterkurs.

*NB! Tilbudet gjelder kun i dag, 16.10.2014.

Kommentarer