Gratis serviceavtale hjertestartere

Mange tror at i det øyeblikket de går til anskaffelse av hjertestarter må de også inngå en dyr serviceavtale. I mange tilfeller stemmer dette, men ikke som kunde av Norsk Folkehjelp Produkt & Undervisning. Vi tar ikke betalt for service og oppfølging, vi ser på dette som en selvfølgelig del av vår jobb.

Elektroder skal skiftes ut annethvert år, og batteriet skal skiftes hvert fjerde år (begge deler skiftes ut med en gang dersom maskinen brukes skarpt). Vår erfaring viser at svært få bedrifter husker å følge opp dette selv, derfor husker vi for dem. Og vi tar oss ikke betalt for dette.

Vi tar kontakt med hver enkelt bedrift når tiden nærmer seg for å skifte ut elektroder og/eller batteri. Og husk; det er like enkelt å skifte ut elektroder og batteri på en hjertestarter, som det er å skifte SIM-kort og batteri på en mobiltelefon. Ønsker du allikevel tryggheten på at du gjør det riktig, er det bare å ringe oss så veileder vi deg via telefon.

De maskinene vi fører tester seg selv en gang i døgnet. Dette er en ekstra sikkerhet i tillegg til den manuelle oppfølgingen. Altså trenger du ingen serviceavtale til flere tusen kroner. Som vår kunde betaler kun for delene du bytter ut.

Kommentarer