Fagdag for de ansatte

Tirsdag 1. oktober hadde alle ansatte i Norsk Folkehjelp Produkt & Undervisning fagdag i våre nye lokaler på Økern. I tillegg til orientering om driften generelt, markedsplan og markedsaktiviteter, var det lagt opp til både teoretisk og praktisk opplæring på øyeskader, øyeskadeprodukter, samt redningsbårer og evakueringsstoler.

Øving med redningsbåre

På bildet til venstre er vi godt i gang med å teste en sammenleggbar båre. Vi anbefaler å bruke bårestropper for å sikre pasienten. Når bildet ble tatt var formålet å kjenne vekten av en båre med en voksen person på, og vi lot derfor være å feste "pasienten" med stropper denne gangen. Vi fører en rekke bårer tilpasset ulike situasjoner og behov. 

 

 

 

 

 

Øving med evakueringsstol

På bildet til høyre prøver vi en bårestol som er spesialdesignet for evakuering i trapper. På baksiden av stolen er det et beltehjul som sørger for trygg evakuering ned trapper. Denne kan lett betjenes av én person, noe vi fikk testet. Du finner mer informasjon om evakueringsstolene og bårene våre på denne siden: http://butikk.folkehjelp.no/categories/barer

Kommentarer